Workshops

Algemene informatie workshops

  • Een workshop boeken is alleen mogelijk in de avond uren,  tijden in overleg.

  • Het minimum aantal personen voor de workshops is 6 personen. In principe is er geen maximum. Tot 12 personen kan bij ons en alles boven de 12 personen is op locatie. Op locatie is het minimum aantal personen 10.

  • Alle workshops in ons atelier zijn voorzien van een kopje koffie/thee met iets lekkers.

  • De workshop kan gecombineerd worden met een natje en een droogje. Hiervoor werk ik samen met café-eethuis-zaal Het Posthuis in Beugen (afstand 50 meter). Het eten kan à la carte of in buffetvorm afgesproken worden.

  • Heb je vragen? of wil je een workshop boeken? bel naar 0485 520 219

Workshops

Sieraden maken

Na uitleg over de mogelijke technieken kun je al dan niet aan de hand van een voorbeeld, aan de slag met je eigen werkstuk. Tijdens de workshop maak je een ketting en een armband of 2 armbanden. Naast de noodzakelijke gereedschappen wordt er gezorgd voor een ruim assortiment kralen en materialen, onder andere kralen van glas, hout en kunststof. Het minimum aantal personen is zes. Prijs € 32,95 per persoon, inclusief alle kralen en materialen. Duur ca. 2,5 – 3 uur.

Mozaïeken

Een workshop mozaïeken is inclusief alle materialen. Je kan kiezen uit verschillende mogelijkheden zoals een dienblad, kaarsenplateau, spiegel, vlinder, hart etc . Wil je graag een andere vorm bijvoorbeeld een vlinder/ hart dan moet dit van te voren bij de reservering doorgeven worden. Het minimum aantal personen is zes. Het is mogelijk zelf een dienblad of spiegel mee te nemen of om iets anders te maken. Dit gebeurt in overleg als u de workshop boekt. Prijs € 34,95 per persoon, inclusief materialen. Duur ca. 3 – 4 uur.

Een workshop boeken is alleen mogelijk in de avond uren. Tijd in overleg.

Kinderfeestje

foto van gemaakte armbandjesVoor thuis: goed gevulde sieradenkist huren

Vier je kinderfeestje thuis met een goed gevulde sieradenkist. Voor € 6,50 per kind huur je een kist waarmee kinderen een wraparmband met bedels en kralen kunnen maken. Geef de gewenste kleuren door en wij zorgen dat alle materialen en benodigheden klaar staan.

Open inschrijving

De Passand organiseert regelmatig workshops waar je je voor kunt inschrijven. Kijk op deze website bij evenementen of er iets voor je tussen staat.