retourneren webshop

Niet tevreden met je product?

Je kunt je bestelling kosteloos annuleren zolang deze nog niet is verstuurd. Annuleer je de bestelling nadat deze al is verzonden, dan dien je het pakket bij bezorging te weigeren. Als je al een betaling hebt ontvangen, dan zullen wij de aankoopsom, na goede ontvangst van de retourzending, op het door jouw gebruikte rekening nummer terugstorten. De gemaakte verzendkosten worden in mindering gebracht.

RETOURNEREN/BEDENKTIJD:

Je hebt een bedenktijd van 14 werkdagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren. Deze periode gaat in op de dag van levering. Uitzondering hierop zijn producten die speciaal voor jou op maat zijn gemaakt, of speciaal voor jou zijn besteld. Het product kan alleen ongebruikt en in de originele verpakking worden geretourneerd en met de pakbon.

TERUGSTUREN GEHELE OF DEEL VAN DE BESTELLING:

GEHELE BESTELLING RETOURNEREN?

Als je de gehele bestelling wilt retourneren, stuur je deze compleet terug naar het retouradres.  De verzendkosten voor het terugsturen zijn voor eigen rekening.

DEEL VAN DE BESTELLING RETOURNEREN?

Bij het retourneren van een deel van je bestelling storten we de aankoopsom van alleen dat deel van de bestelling aan jou terug.

OMRUILEN:

Is het artikel te groot, te klein, defect, of wil je toch liever een ander artikel? Je hebt een bedenktijd van 14 werkdagen om het product om te ruilen. Deze periode gaat in op de dag van levering. Uitzondering hierop zijn producten die speciaal voor jou op maat zijn gemaakt, of speciaal voor jou zijn besteld. Het product kan alleen ongebruikt en in de originele verpakking worden geretourneerd.

TERUGBETALINGEN

Let op: Terugbetalingen worden alleen gedaan naar het bankrekeningnummer waarmee de bestelling is betaald. Betalingen vanaf een creditcard worden teruggestort op de creditcard. Dit i.v.m. eventuele fraude met terugbetalingen. We streven ernaar om terugbetalingen binnen 14 dagen uit te voeren.

Voor ruilingen in de winkel geld geen geld terug maar een cadeaubon.