Laat je creativiteit eens voor zich spreken

Voor mozaïek kun je terecht bij De Passand. We hebben alle materialen om zelf mooie dingen te maken. Er is een grote keuze uit tegels, materialen en speciaal voor kinderen is er acrylmozaïek. In ons atelier hebben we ook alle mozaïek spullen los in de verkoop. We helpen je ook graag met voorbeelden of leuke patronen. Of je het nu voor jezelf maakt of om aan iemand te geven, met mozaïek heb je altijd iets wat uniek is.

Ben je op zoek naar een leuke workshop, ook dan is samen een leuke mozaïek maken een goede tip! Bij De Passand kun je  ook leuke workshops boeken.

Een workshop mozaïeken is inclusief alle materialen. Je kan kiezen uit verschillende mogelijkheden zoals een dienblad, kaarsenplateau, spiegel, vlinder, hart etc . Wil je graag een andere vorm bijvoorbeeld een vlinder/ hart dan moet dit van te voren bij de reservering doorgeven worden. Een workshop is mogelijk op alle dagen en tijden in overleg. Natuurlijk is er ook koffie of thee met wat lekkers. Het minimum aantal personen is zes. Het is mogelijk zelf een dienblad of spiegel mee te nemen of om iets anders te maken. Dit gebeurt in overleg als u de workshop boekt. Prijs € 31,95 per persoon, inclusief materialen. Duur ca. 3 – 4 uur.

Helemaal oké. Voor een workshop the place to be. Persoonlijke en vriendelijke en niet te vergeten professionele benadering.
Sandra de eigenaresse weet wat goed en mooi is.
Monique Kuijpers
Leuke workshop gehad! En oooo wat een mooie tassen te koop! Tot gauw
Susan van Hal
Morgen kom ik weer eens bij jullie neuzen en neem een vriendin mee!
Nuray Karaduman
Super winkeltje en erg leuke workshops! Gezellig om op een regenachtige middag rond te neuzen.
Anneloes De Cock - Hovens