Een sieraad met een betekenis   

De engeltjes of ook wel de hartendiefjes genoemd zijn allemaal handgemaakt door De Passand. We hebben ze in vele kleuren en verschillende maten.

Engelen zijn volgens verschillende geloofsovertuigingen beschermers van ons als mensen. Je vindt engelen in daarom ook terug in veel spreuken en gezegden. Denk maar een aan ‘een engeltje op je schouder hebben’. De achterliggende gedachte van iets bij je dragen dat je beschermt zit ook in onze engeltjes.

Maar er is meer van betekenis. We noemen onze engeltjes ook wel eens hartendiefjes, een synoniem voor iemand die je een warm hart toe draagt. Ook dat zit in de gedachte van onze engeltjes, iets om te geven aan iemand die je aardig of lief vindt.

Jaren terug zijn wij begonnen met het ontwerpen van onze engeltjes en tot de dag van vandaag breidt het aantal nieuwe varianten zich nog steeds uit. Zo zijn er engeltjes met bedels eraan, voetbalengeltjes voor de  mannen,  speciaal voor een geboorte of voor het halen van een rijbewijs.

Je kunt is een engeltje persoonlijk maken in combinatie met een fotohanger met daarin jouw zelf gekozen foto.

Naast onze eigen winkel worden onze engeltjes inmiddels via meer dan 10 verkooppunten verkocht en zijn ze ook in onze online webshop te bestellen.

Moeder en schoonmoeder waren heel erg blij met de sleutelhangers met tekst en hartediefje. En zo fijn dat jullie voor ons de persoonlijke tekst op het kaartje wilden schrijven. Werd keurig op tijd bezorgd bij mijn schoonmoeder die ver weg van ons woont. Bedankt voor de perfecte service.
Patricia Damen
Vandaag via mijn zusje een boedha engel ontvangen hij is super mooi en leuk. Net zo als de engeltjes armbandjes die ik zelf al eerder heb besteld. Super!
Louise van Gils
Erg liefffffff, die engeltjes, super service…Ik zal zéker nog gaan bestellen… Bedankt Sandra!
Dees Jansen
Het gewonnen geluks engeltje binnen gekregen. Erg leuk. En wat een leuke website. Mooie spulletjes allemaal. Na de vakantie periode eens beslissen wat ik voor mezelf ga bestellen. Nogmaals bedankt.
Eefje Ros
Bedankt voor de mooie engeltjes en mooie wens erbij! Liefs Jaimie en Wilma Wijnands
Jamie van Hees